Oppskrifter

 

Kikertpålegg

19.11.2020

Dette kikertpålegget er enkelt å lage og har mange gode smaker. Du trenger en liten blender for å lage dressingen da.

Soppstroganoff

25.09.2020

Denne soppstroganoffen er så god og fyldig i smaken at den faller i smak hos de fleste. Det er både sopp, søtpotet og bønner i den, men man kan bytte ut ingrediensene etter smak og behag. Det er den kremete sausen med cashewnøtter som forhøyer hele smaken.

Dressinger gjør salaten og måltidet til en mer smaksrik opplevelse. Dressinger med tahini er fyldige og gode, og passer like godt som tilbehør i et varmt måltid som på salaten. Denne dressingen kjøres i blender. En liten smoothieblender fungerer fint.

Kjempegode grove bananpannekaker som er fluffy og henger godt sammen.

Bønnebrownieskuler som ikke trenger å stekes er helt perfekt når man vil ha noe raskt og sunt godteri med sjokoladesmak. Her får man også gode kostfibre fra bønner, havregryn og dadler, og i tillegg protein og mange mineraler. De er så saftige og raske og enkle å lage.

Knekkebrød er veldig enkelt å lage selv. Disse har tre typer frø og fire typer korn, men mangler man en av korntypene så kan man øke mengden havregryn tilsvarende.

Knasende crunchy musli trenger ikke være full av sukker og fett. Denne er søtet med en blanding av banan, dadler, vann og vaniljedråper som er blendet sammen. Tørking på lav temperatur over natten gir en sprø konsistens.